Vrolijk kraamcadeau bij geboorte: bloementaart of luiertaart?

Vrolijk kraamcadeau bij geboorte: bloementaart of luiertaart?

Tegenwoordig is het extra leuk om een origineel cadeau te geven bij een kraamfeest of als je op kraamvisite gaat. Zowel iets voor de baby als voor de kersverse ouders natuurlijk. Kleertjes of speeltjes zijn zo ouderwets. Kom met leuke ideeën zoals een pet met naam, een bedrukte muts, een dagje weg, baby-spa of bijvoorbeeld een leuk boeket bloemen als kraamcadeau. In dit artikel gaan we verder in op leuke en originele fleurige en kleurrijke kraamcadeau’s.

Luiertaart

Bij het bestellen van een luiertaart is vrijwel alles mogelijk: U kunt tot in de kleinste details aangeven wat uw wensen zijn en wat u precies in uw taart wil hebben (welke merken, maat, producten, cadeautjes, kleuren enz.). Ook is het mogelijk om u te laten verrassen en alleen een keuze te maken op thema, kleur, merk of stijl. Bijvoorbeeld Woezel en Pip, Nijntje, Dikkie Dik, bloemen, hartjes, sterren, uiltjes, strak, stoer of juist heel lief. Binnen het gekozen thema wordt dan een taart gemaakt die binnen uw gewenste budget zal blijven. Ook is het mogelijk om de taarten en cadeautjes die u hier ziet na te bestellen. Een 2- laagse luiertaart bestellen is mogelijk vanaf 20 euro. (Een 2-laagse luiertaart bestaat uit 42 luiers en een 3- laagse luiertaart bestaat uit 62 luiers). Hoe ruimer het budget, hoe groter, aangekleder en rijker gevuld met de cadeautjes de taart is. Veel gebruikte producten in een luiertaart zijn: handdoeken, hydrofiele luiers, badcape, omslagdoek of dekentje, rompertjes, slabbetjes, sokjes, spuugdoekje, knuffel, kleine speeltjes, kinderwagenspanner, fles, rammelaar. Er worden veelal Pampers of Kruidvat luiers gebruikt, maar ook dit wordt uiteraard aangepast aan uw wensen. Alle cadeaus worden uiteraard feestelijk voor u verpakt in geschenkfolie.

Bloementaart

Een heel andere leuk cadeau is natuurlijk de bloementaart. Dit is een product dat steeds meer bloemisten kunnen maken. Een combinatie van vrolijke en heerlijk ruikende bloemen, aangevuld met andere cadeautjes rondom het thema. Denk in het geval van geboorte aan speeltjes, speentjes of babykleertjes. Je kunt doorgaans zelf het budget bepalen. Op basis daarvan stelt een bloemist een persoonlijk en op maat gemaakte bloementaart samen. Soms kun je zelf de type bloemen en kleuren uitkiezen.

Dagje weg

Wil je ouders verrassen? Geef ze dan eens een ontspannen dagje uit cadeau. Hoe lekker is het als je ze bijvoorbeeld een dagje sauna geeft, of een weekendje weg naar een vakantiehuisje, vakantiepark of dierentuin? Wil je het helemaal afmaken? Regel dan ook een oppasservice zodat de ouders echt even kunnen ontspannen en relaxen. Een uitje met het hele gezin is ook een prima alternatief. Denk aan een leuke baby- of gezin fotoshoot.

Babyspa

Steeds meer ouders kiezen ervoor om met hun baby na de geboorte naar de baby-spa te gaan. Hier gaan ze in een speciaal klein bubbelbadje waarin ze heerlijk kunnen drijven. De baby krijgt een speciale float band om z’n nek waardoor hij/zij ervaart hoe het is om volledig vrij en zelfstandig te kunnen zwemmen. Hier worden ze erg rustig door. Traditionele cadeau
Er is niets mis met het geven van een traditioneel cadeau. Met name een cadeaubon wordt erg gewaardeerd door papa en mama. Zo kunnen ze zelf iets leuks uitzoeken voor het nieuw geboren kindje of voor zichzelf. Een cadeaubon voor een bos bloemen van bijvoorbeeld Fleurop of Euroflorist, maar ook Topbloemen of een lokale bloemist valt vaak erg in de smaak.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *