Geef je relaties lekkere Belgische bonbons met je bedrijfslogo

Geef je relaties lekkere Belgische bonbons met je bedrijfslogo

Als ondernemer weet je als geen ander hoe belangrijk je relaties voor je zijn. Zonder relaties is het lastig zaken doen. Om je contacten warm te houden en te investeren in de relatie kun je van tijd tot tijd een relatiegeschenk sturen. Dit zal zeker gewaardeerd worden, omdat je laat zien dat ze belangrijk voor je zijn. Je bedankt hen daarmee in feite voor de prettige samenwerking. Tegelijkertijd zeg je ermee dat je graag zaken blijft doen met hen en breng je jezelf weer onder hun aandacht. Er zijn uiteraard heel veel manieren om je bedrijf onder de aandacht te brengen, maar wil je iets anders dan anders? Iets waar bij iedereen het water van in de mond loopt? Denk dan eens aan lekkere chocola met logo. Belgische bonbons is beroemd bij veel chocoladeliefhebbers en zal bij je relaties in goede aarde vallen. Je kunt de chocolade versturen in een doosje met je bedrijfslogo, maar het logo op de bonbons zelf laten drukken.

Chocolade in verschillende vormen

De mogelijkheden met chocoladegeschenken zijn eindeloos. Je hebt de keuze uit verschillende smaken, zoals melk, puur of praline. Naast je logo kun je ook kiezen om er een slogan op te laten drukken. Daarnaast kun je chocolade versturen die een speciale vorm heeft. Afhankelijk van het soort bedrijf of het doel kun je bijvoorbeeld chocolade in de vorm van een vrachtwagen, champagnefles of iPad laten bedrukken. Uiteraard zijn er vele andere vormen mogelijk, maar kun je er ook voor kiezen de standaardvorm chocola met logo op te laten sturen naar je relaties. Bij nieuwe klanten is een chocolade champagnefles met je logo een originele binnenkomer om hen te bedanken voor hun opdracht en te ‘toosten’ op een langdurige relatie.

Wil je dat je relaties regelmatig aan je herinnerd worden? Laat je chocolade versturen in een pennenblik die je relaties kunnen bewaren. Zo geef je hun een tastbaar aandenken van chocola met logo van je bedrijf.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *