Leuke kraamcadeaus voor jongens: inspiratie en tips

Leuke kraamcadeaus voor jongens: inspiratie en tips

Heeft jouw beste vriendin, familielid of goede kennis een jongen op de wereld gebracht? Dan is het tijd op om zoek te gaan naar een geschikt kraamcadeau. Zodra jij op kraamvisite komt, kan je het gezin verrassen met een klein, maar heel erg leuk, cadeau. Vraag jij je af wat een geschikt cadeau is voor een pasgeboren jongen? Dan vind je in dit artikel een hoop inspiratie. Denk bijvoorbeeld aan een leuke set van Duplo bouwstenen, leuke kleding voor een jongen, een mooi boek of meer.

Marvel romper

Een voorraad aan rompertjes is zeker nodig voor alle ouders. Het is uiteraard wel zo leuk als deze rompertjes er schattig uitzien. Kies daarom voor een leuke romper van Marvel. Dankzij deze schattige ontwerpen tovert de kleine baby om tot een van de superhelden van Marvel. Denk bijvoorbeeld aan een Spider Man, een Superman of Captain America. De rompertjes hebben leuke felle kleuren en zijn gemaakt van kwalitatief materiaal. Zo kun je de roepers gewoon in de was doen nadat ze vuil zijn geworden, wat een must is voor alle ouders met een kleine baby.

Een leuk kinderillustratie boek

Een kinderboek doet het altijd goed. Het voordeel van een mooi geïllustreerd kinderboek is dat het een lange tijd meegaat. Uiteraard kan een pasgeboren baby nog niet veel maken van al onze woorden, maar de vibratie van onze stem helpt enorm in het kalmeren of in slaap brengen van een kleine. Een kinderillustratie boek doet het dus altijd goed. Zodra de kleine baby wat ouder wordt en langzaam meer begint te snappen van woorden en afbeeldingen, kan het boek samen gelezen worden. Het functioneert als een uitstekende manier om Quality time te maken.

Duplo bouwstenen 

Een onmisbaar speelgoed voor iedere kleine jongen. De Duplo bouwstenen zijn een geweldige manier om jouw kind te leren spelen. De Duplo bouwstenen zijn veilig, aangezien ze van een groot formaat zijn. Daarnaast dragen ze bij aan het aanleren van verschillende skills. De stenen zorgen bijvoorbeeld voor een ontwikkeling van het driedimensionaal denkvermogen en ook wordt de creativiteit geprikkeld. Wil jij graag een set aan Duplo bouwstenen kopen als kraamcadeau? Kijk dan eens in de webshop van Uniblocks. Daar vind je een zeer uitgebreid assortiment bouwstenen, bouwplaten en noem zo maar op. Niet alleen van Lego en Duplo, maar ook van hun eigen voordelige merk.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *