5 handige en praktische kraamcadeaus

5 handige en praktische kraamcadeaus

Aan het zoeken naar een kraamcadeau? En wil je niet de zoveelste die aankomt met babykleertjes of een knuffel? Het geven van een handige en praktisch kraamcadeau wordt vaak nog meer gewaardeerd. Ook is de kans groot dat je hiermee een origineel cadeau geeft. Hieronder hebben we 5 praktische kraamcadeaus op een rijtje gezet!

1. Speciale badhanddoek

De handdoeken van Palais de l’eau zijn een soort van badcape en short in een. Ideaal voor als je je gladde baby uit het badje haalt. Zo hoef je niet meer een handdoek te pakken en deze om je baby heen te slaan. Nadat je je de baby uit het badje hebt gehaald wikkel je de baby gemakkelijk in jouw short/badcape. Echt ideaal!

2. Luierverkleedkit

Onderweg zal je regelmatig je kindje moeten verschonen. Een speciale luierverkleedkit is dan ook ideaal. Deze kit beschikt over alles wat je nodig hebt om je kindje te verschonen en dat allemaal in een compact formaat. Dit kraamcadeau wordt gegarandeerd veel gebruikt!

3. Bedhekje

Samen met je kindje slapen is het fijnste gevoel dat er is. Voor de veiligheid van je kindje is het verstandig om een bedhekje op je bed te monteren. Met een bedhek kan je kindje niet meer uit bed rollen. Bekijk hier de meest verkochte bedhekjes.

4. Fotoalbum cadeaubon

Het maken van een fotoalbum is een van de grootste struggles voor moeders. Een fotoalbum is zo ontzettend waardevol, maar het maken van zo’n album is best lastig. Stimuleer de ouders om een mooi album te maken door een cadeaubon te geven.

5. Spaarpot

Een ander leuk (en praktische) kraamcadeau is een spaarpot. Deze kan je natuurlijk met of zonder geld geven. Het is natuurlijk hartstikke leuk om een een schattige spaarpot op de kinderkamer te hebben staan.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *