Hoe kies je een cadeautje voor een student?

Hoe kies je een cadeautje voor een student?

Hoe kies je een cadeautje voor een student? Hier zijn negen ideeën onder de 15 euro

Sommige mensen zouden zeggen dat studenten een soort op zichzelf zijn. College dagen zijn kort en huiswerk nachten zijn lang. Welke cadeautjes denkt u dat de studenten vooral blij zijn om te ontvangen voor verjaardagen en dergelijke? Hier zijn negen ideeën onder de 15 euro. Niet echt toepasselijk voor het afstuderen, maar die vind je hier.

Het leven van een student brengt wat vreugde en uitdagingen met zich mee. Het is duidelijk dat de studietijd onvergelijkbaar is. Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een student? Hier zijn onze negen favoriete geschenken.

1. notitieboekje

Eén ding is zeker, er wordt veel en vaak geschreven tijdens de studie. Een praktisch notitieboekje is daarom het ideale geschenk voor studenten.

2. laptophoes

Als student moet de laptop vaak meegenomen worden naar de universiteit, of het nu gaat om presentaties of groepsbijeenkomsten. Een gewatteerde tas is de beste manier om de laptop veilig te houden.

3. max Frisch-vragenlijst

De schrijver Max Frisch heeft een boek geschreven met elementaire vragen over het leven. De onderwerpen variëren van vriendschap tot onroerend goed en thuis. Het boek stelt vragen als “Had je liever tot een andere natie (cultuur) behoort en welke? De vragen inspireren niet alleen tot reflectie, maar ook tot spannende gesprekken met vrienden en familie.

4. drinkfles

Als je veel tijd doorbrengt op de universiteit, vergeet je soms te drinken. In plaats van een plastic fles te kopen op de universiteit, is een duurzaam alternatief van glas veel geschikter. Zo heeft de presentee altijd zijn eigen water bij zich en vermijdt hij plastic afval.

5. vermogensbank

Powerbanks zijn ideaal voor studenten die vaak gebruik maken van laptop en mobiele telefoon. Ze maken het mogelijk om elektronische apparaten onderweg op te laden zonder dat er een stroombron aanwezig is. Het formaat is handig en past in elke zak.

6. multigereedschap voor fietsen

Naar school met de fiets? Geen probleem, zolang alles maar klaar is. Multitools zijn praktisch voor kleine correcties op de fiets. Het onderste deel van het multifunctionele gereedschap bestaat uit verschillende inbussleutels en fiets pleisters.

7. espressomachine

Lange nachten kunnen vaker voorkomen in het studentenleven, of het nu de nacht van het feesten is of het huishouden dat te laat is begonnen. De juiste portie cafeïne is daarom cruciaal voor succes en een espressomachine is een leuk cadeau voor studenten.

8. USB-stick

Of het nu gaat om huiswerk of een presentatie, de USB-stick is de beste vriend van de student en altijd een geschikt cadeau. Het is verkrijgbaar in alle vormen en kleuren. Bijzonder origineel zijn de USB-sticks die zich vermommen als bekende film- en serie figuren, zoals de USB-stick “Tyrion Lannister” uit de populaire “Game of Thrones”-serie.

9. zelf ironische beker

Het komt voor dat studenten zelf niet begrijpen waarom sommige zaken op de universiteit zo ingewikkeld mogelijk moeten worden uitgelegd. Deze mok vat deze stand van zaken samen met een zelf ironisch gezegde.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *