Wat maakt een bedrukt tegeltje het ideale kraamcadeau

Wat maakt een bedrukt tegeltje het ideale kraamcadeau

Wil je een leuk kraamcadeau geven? Kies dan bijvoorbeeld voor een tegeltje met “Het is je gelukt, je bent geboren op je verjaardag” of een van de vele andere leuke teksttegeltjes. Via deze link vind je inspiratie voor het juiste tegelje voor aan de muur op de babykamer. Wanneer je iets wilt geven wat een blijvende herinnering biedt, dan is dit natuurlijk een goede optie. Bovendien zijn de tastbare cadeaus tegenwoordig in de minderheid, dus is het juist leuk wanneer jij dat wel kan bieden.

Zelf een tegeltje maken

Wanneer je werkt met Tegeltjesfabriek, dan heb je met deze tekst op de tegel alvast de basis gelegd. Verder heb je alle vrijheid om er iets leuks van te maken. Dat is immers het fijne aan dit soort cadeaus, dat je er een eigen draai aan kan geven. Je maakt het online helemaal naar je zin en laat de tegel maken. De volgende dag kan je het dan al in huis hebben. Dankzij de handige tools kan je zelfs met beperkte ontwerpskills toch iets heel moois ervan maken.

Een keer iets anders doen

Het fijne aan zelf tegeltjes onderwerpen als kraamcadeau is dat je iets anders kan doen. Natuurlijk kan je voor het klassieke Delfts blauw kiezen. Dat hoeft echter niet. Je kan alle kanten op en er echt iets leuks van maken. Dat is ook leuk voor degene aan wie je het geeft. Het past beter bij de familie of leuk is in de inrichting van de babykamer. Dat je dan niet vastzit aan traditionele kleuren en vormen, is natuurlijk een groot voordeel te noemen. 

Gemakkelijk cadeau te doen

Wanneer je een tegeltje hebt gemaakt, dan kan je deze gemakkelijk als kraamcadeau geven. Je kan er van alles mee doen. Niet alleen de tekst, maar ook geboortegegevens van de baby en misschien zelfs wel een foto kan leuk zijn om erop te plaatsen. Omdat de kosten goed in de hand te houden zijn en de tegel snel te leveren is, is dit voor iedereen een goede optie. Wil je net wat meer? Dan kan je natuurlijk ook altijd zelf wat meer tijd en aandacht eraan besteden. Je kan er dan in ieder geval zeker van zijn dat je iets bijzonders te bieden hebt voor dit heuglijke moment.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *