5 handige én originele kraamcadeau ideeën

5 handige én originele kraamcadeau ideeën

Is er iemand in je directe omgeving net bevallen en wil je graag op kraamvisite aan komen met een leuk kraamcadeau? Dan is het leuk om hier wat extra tijd en energie in te steken om met een creatief kraamcadeau op de proppen te komen. Wij helpen je hieronder graag met 5 handige en originele kraamcadeau ideeën.

Trein met naam

Wil jij zeker weten dat je met een origineel kraamcadeau aankomt? Kies dan voor een trein met de naam, geboortedatum, het gewicht en de lengte van de pasgeboren kleine spruit. Dit is voor de ouders een mooie herinnering om in de babykamer neer te zetten en er zo dagelijks naar te kijken en er ook later, als de kleine wat groter is, een blijvende herinnering in de kamer aan over te houden. 

Schoentjes

Die kleine schoentjes voor kinderen blijven toch iets magisch. Zeker het eerste paar ‘echte schoenen’ blijft leuk. Wil jij een nuttig en tof kraamcadeau geven? Kijk dan eens voor stoere sneakertjes in een klein maatje. De pasgeboren baby kan deze schoenen voorlopig nog niet dragen, maar het eerste paar schoenen voor buiten staat dan in ieder geval alvast in de schoenenkast. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Vans sneakers voor jongens. Des te leuker is het als de kersverse vader of moeder ook Vans sneakers dragen.

Spaarpot

Elke eerste euro kan leiden naar een miljoen. Hoe leuk is het dan als jij het goede voorbeeld geeft door als eerste een bijdrage in de spaarpot te doen en de spaarpot te personaliseren met de naam van de kleine? Zo kunnen de kersverse ouders al vroeg gaan sparen voor de kleine en als de kleine wat groter is, kan hij of zij regelmatig kijken hoeveel ‘centjes’ er in de spaarpot zitten. 

Luiertaart

Een luiertaart is helemaal hot. Het houdt eigenlijk in dat er een taart wordt ontworpen met meerdere lagen, gemaakt van luiers. Vaak bevatten deze zogenaamde luiertaarten een thema. Denk hierbij aan een tekenfilmthema, een dierenthema of een ander thema. Vaak bevat een luiertaart niet alleen luiers, maar ook nog kleine, leuke accessoires zoals rammelaars, speentjes of hydrofiele doekjes.

Geboorteposter

Een geboorteposter is een enorm creatief en origineel kraamcadeau om te laten ontwerpen. Als je eenmaal de naam, geboortedatum, gewicht en de lengte van de kleine weet, kun je zelf of online door een bedrijf een geboorteposter laten ontwerpen. Hoe leuk is het om deze poster in een lijstje en een cadeaupapiertje in te pakken en te geven tijdens de kraamvisite?Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *