Zorg voor het beste kinderfeestje, gewoon bij jou thuis

Zorg voor het beste kinderfeestje, gewoon bij jou thuis

Een leuk kinderfeestje bedenken is soms behoorlijk lastig. Een beetje inspiratie opdoen over de verschillende dingen die je als kinderfeestje kunt bedenken is daarom geen slecht idee. Als je graag thuis een feestje wilt geven, maar toch iets speciaals wilt doen, kun je een springkussen huren. Dit zullen vooral de kleintjes leuk vinden. Vooral kinderen op de basisschool zullen qua leeftijd goed op de springkussens terecht kunnen. Wat wel slim is om te doen, is om kinderen van ongeveer dezelfde leeftijd op de springkussens los te laten. Je wilt niet dat een 12-jarig kind een kleintje van drie jaar omver loopt.  

Strijden in twee teams 

Heb je wat oudere kinderen, dan is het een leuk idee om een stormbaan huren voor een kinderfeestje. Een stormbaan kan je bij verschillende bedrijven huren die vervolgens de stormbaan bij jou thuis zullen opzetten. Zo hoef je zelf helemaal geen moeite te doen, omdat alles al wordt geregeld. Dit is daarom voor ouder ook een heel relaxte manier om een kinderfeestje te geven, omdat er totaal geen stress bij komt kijken. Bij een stormbaan kun je twee teams maken, die vervolgens strijden om een prijs. Zo zul je gemakkelijk alle kinderen op het feestje vermaken. Als je na afloop nog met wat snoepjes strooit, is ieder kind dolgelukkig.  

Heerlijke hapjes en gezellig koken 

Een ander idee voor een feestje bij jou thuis is het organiseren van een high tea. Dit zal wellicht niet de aller jongste kinderen aanspreken, maar meer passend zijn voor kinderen vanaf groep 6 √† 7. Dit is een erg leuke activiteit, omdat de kinderen lekker met elkaar kunnen kletsen, eten en drinken. Je kan de high tea van te voren zelf voorbereiden, maar als je dit teveel moeite vindt, kun je ook een catering inhuren. Wil je de kinderen tijdens het feestje ook nog aan het werk zetten? Laat ze dan zelf de high tea voorbereiden.  

Haal de dierentuin in huis  Sommige kinderfeestjes maken een uitje naar de dierentuin. Echter, niet iedereen heeft een dierentuin dichtbij. Bovendien kan met een grote groep kinderen naar een plek als de dierentuin ook behoorlijk uitdagend zijn voor de begeleiders. Daar is iets op bedacht. Je kunt namelijk ook de dieren in huis halen, in plaats jezelf naar de dieren te begeven. Er zijn verschillende bedrijfjes die met hun reptielen langs verschillende kinderfeestjes gaan. Dit is erg gaaf, omdat tijdens dit soort feestjes je de dieren, meestal reptielen, ook echt mag aanraken en van dichtbij kunt zien.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *