Een geboortekaars en doopkaars voor de pasgeborene

Een geboortekaars en doopkaars voor de pasgeborene

Kaarsen brengen sfeer, warmte en een behaaglijk gevoel. Daarbij staat de vlam ook symbool voor het leven, liefde en nieuw geluk. Als ouder wil je de pasgeborene natuurlijk ook al het geluk en alle liefde van de wereld toewensen. Om dit in symboliek tot uitvoer te brengen kun je dus een mooie kaars laten maken voor de nieuwe spruit.

Een mooi kaars voor de pasgeborene

Voor het laten maken van een mooie kaars zijn er verschillende mogelijkheden.

  1. Doopkaars met reliëf, naam en datum
  2. Blanco Kaars met naam en datum in bladgoud of bladzilver wasdruk
  3. Blanco kaars met eigen afbeelding (foto) en tekst
  4. Bij een doopkaars met een kerkelijk reliëf worden de naam en datum met wasdruk in bladgoud of bladzilver op de kaars gezet. Bij het bestellen kunt u de gewenste kleur kiezen en de naam en datum toevoegen. In de shop staat een groot assortiment toegevoegd met verschillende reliëfs en in divers maten. Binnen 3 werkdagen wordt de kaars geleverd.
  5. Bij een blanco kaars met bladgouden of bladzilveren opdruk kunt u kiezen uit verschillende maten. De naam en datum worden ook in wasdruk op de kaars gezet. Door er verder geen kerkelijjk reliëf op te laten zetten houdt u de kaars neutraal, terwijl deze er wel stijlvol uitziet. Zo’n geboortekaars is mooi om te geven aan de pasgeboren baby als symbool voor een leven lang geluk en liefde.
  6. Als u een eigen doop- of geboortekaars laat bedrukken heeft u de mogelijkheid om een foto op de kaars te laten zetten met een persoonlijke tekst. De afbeelding en tekst worden met behulp van een watertransfer op de kaars gezet, dus het krijgt geen reliëf. Binnen 1 dag na de bestelling ontvangt u een digitaal voorbeeld van de kaars. Na goedkeuring wordt de kaars gemaakt (en getonkeld) en ontvangt u deze binnen 5 werkdagen. Met deze optie kunt u de kaars helemaal personifiëren en een langere tekst toevoegen. Dat kan een eigen tekst zijn, een gedicht of een mooie gelukwens.

Kandelaar bij de kaars

Het branden van een kaars kan het beste op een kandelaar. Dat is veiliger en staat chiquer. In de shop VanKaarstotServet kunt u bij bovengenoemde kaarsen een passende kandelaar toevoegen om de kaars op te zetten. Het pengat in de kaars wordt op maat gemaakt voor de pen op de kandelaar.



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *