Nijntje- een herkenbaar en vertrouwd vriendje

Nijntje- een herkenbaar en vertrouwd vriendje

nijntje is het iconische konijntje van Dick Bruna. In haar verhaaltjes beleefd ze de grootste avonturen met haar vriendjes. De boeken van nijntje zijn naar maar liefst 50 talen vertaald en kinderen van over de hele wereld zijn fan van dit lieve kleine konijntje. Dit vertrouwde kameraadje kan je nu in huis halen als iconische design lamp.

De deugd van onschuld

De nijntje lamp, ontworpen door designstudio Mr Maria, is ondertussen al heel populair onder jonge ouders. Mr Maria heeft zich toegelegd op design voor kinderen. Hun filosofie is gebaseerd op de deugd van onschuld. Dit zie je terug in tal van hun ontworpen. Net als de nijntje lampen zijn hun designs stijlvol, maar eenvoudig en al hun producten zijn veilig te gebruiken voor kinderen.

Over de nijntje lampen

Het avontuur van Mr Maria begon met hun eerste ontwerp, de nijntje original. Deze lamp was 50 cm en is gemaakt van een flexibele kunststof. De LED-module zorgt voor een mooie, warme gloed, zodat nijntje elke kamer sfeervol kan verlichten. Vanwege het grote succes van de Nijntje lamp, werd de collectie uitgebreid met een  XL variant, mooie hanglamp van Nijntje op een wolk en een nijntje lamp van maar liefst 2 meter hoog. Maar veruit de meest praktische van alle nijntje lamp, is de nijntje eerste licht nachtlamp.

Dit nachtlampje is niet alleen ideaal voor baby’s en kinderen, maar ook heel praktisch in gebruik. De lamp is gemakkelijk te dimmen en ook op afstand te bedienen, zodat jouw kindje niet wakker wordt als jij het licht uit komt doen. Het design van deze nijntje lamp is bekroond met een Red Dot Awards in 2018. Niet alleen zorgt dit nachtlampje voor een sfeervol licht en een vertrouwd, herkenbaar beeld, deze lamp is namelijk ook draagbaar waardoor je hem gemakkelijk mee kunt nemen op vakantie of voor een nachtje logeren.

Vriendjes van nijntje

Naast de nijntje lampen kan je tegenwoordig ook bij Mr Maria terecht voor de vriendjes van nijntje. Zo vind je nu een complete eerste licht collectie van nijntje en haar vriendjes, waaronder Boris beer en Snuffie de hond. Nijntje en haar vriendjes houden dag en nacht jouw kindje gezelschap en zorgen voor een vertrouwde en veilige sfeer.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *