Leuke cadeau’s voor jonge baby’s

Leuke cadeau’s voor jonge baby’s

Wanneer de baby geboren is, is het natuurlijk volop genieten van het prille geluk. Het is heerlijk om de baby vast te houden en om goed voor de baby te zorgen. Iedereen wil de baby graag vertroetelen. Het is begrijpelijk. Het is ook mooi om de baby te verwennen met mooie cadeaus. Er zijn veel mogelijkheden. We geven graag een aantal tips. De baby 9 weken of iets ouder zal alles nog niet beseffen. Ze zullen al wel genieten van de aandacht en de leuke cadeaus. Laten we snel onze tips delen.

Kleertjes voor de kleine baby

Het is natuurlijk geweldig om te zien hoe de baby er om op te eten uitziet. Iedere opa, oma en kennis zal graag de baby verwennen met een mooie outfit. Er zijn veel leuke en grappige rompers en T-shirts. Het is natuurlijk mogelijk om wat voor de kleine baby te kopen. Het is echter ook geen slecht idee om een paar maten groter te kopen. De baby zal als kool groeien de eerste paar weken. Net als de laatste weken van de zwangerschapskalender zal de baby snel meer gewicht krijgen en goed groeien. Moedermelk is het beste wat ze kunnen krijgen!

Praktische cadeau

Naast leuke kleren is het ook mooi om een wat praktischer cadeau te geven. Heel praktisch hierbij is een luiertaart. Een luiertaart bevat meerdere pampers en mogelijk ook wat wipes. Ze zijn versierd met de juiste blauwe of rose kleuren voor een jongen of meisje. Een ander praktisch cadeau kan een spaarpot zijn voor later of een mooi baby bestek. Natuurlijk is dit pas handig als de baby wat ouder is.

Nijntje en andere knuffels

Naast de kleren en praktische cadeaus is het ook mooi om de baby een knuffel te geven. Het is schattig en iedere baby houdt hier natuurlijk van.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *