Dozen bedrukken met naam of bedrijfslogo

Dozen bedrukken met naam of bedrijfslogo

Wist je dat je door de dozen waarin je producten naar klanten toestuurt te laten bedrukken je jouw bedrijfsnaam bij ontzettend veel mensen onder de aandacht brengt? Bij je klant zelf, maar ook bij het transportbedrijf dat je inschakelt voor de bezorging en zelfs bij de pick-up points waar mensen hun pakketten ophalen. Dat is pas goedkoop reclame maken.

  • Veel gebruikte technieken voor het bedrukken van dozen
  • De meeste bedrijven die dozen bedrukken maken gebruik van de volgende drukmethoden:
  • Flexo bedrukken
  • Offset bedrukken

Bij flexo bedrukken zijn de kosten relatief laag bij grotere oplagen en vervagen tekst en afbeeldingen nauwelijks. Dat maakt deze manier van bedrukken ideaal voor grotere bedrijven met geautomatiseerde orderprocessen. Het offset bedrukken van dozen daarentegen levert kwalitatief betere afbeeldingen op en u kunt de dozen afwerken met mat- of glitterlak voor een extra luxueuze uitstraling.
Maak op tijd een ontwerp

Het maken van een ontwerp, en het bedrukken daarvan op de dozen kost tijd. Begin daarom op tijd met het maken van een ontwerp of logo. Stuur je ontwerp eerst naar een bedrijf om een proefversie te laten maken. Pas dan zie je of het ontwerp er ook netjes uitziet op de dozen zelf. Uitvergroten of juist verkleinen kan het ontwerp vertekenen en het zonde als je daar pas achter komt wanneer je al een grote order hebt geplaatst.
Waar let je nog meer op buiten het bedrukken van dozen?

Je wilt natuurlijk een mooi ontwerp en je weet wat je zoekt in een logo, of misschien heb je zelfs al een logo. Waar let je dan nog meer op? Er is praktische component om rekening mee te houden. Verkoop je bijvoorbeeld meerdere producten met verschillende afmetingen? Dan is het fijn als je al deze formaten bij dezelfde leverancier kunt bestellen. Ga ook op zoek naar reviews over de kwaliteit van de dozen die je geleverd krijgt.



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *