Baby op komst?

Baby op komst?

Wordt er binnenkort een baby in je naaste kring geboren? Dan is het altijd leuk om een gepast, origineel en persoonlijk cadeautje te geven. Maar welk cadeau is nou het perfecte cadeautje voor het geboren kindje en de gelukkige ouders. Of dit nou een leuk met naam geborduurd lakentje is of een super grote knuffelbeer. Daar ga je achter komen in deze blog.

Jongen

Een leuk kraamcadeautje voor een nieuw geboren jongetje is bijvoorbeeld een leuk slabbetje met zijn naam erop. Dit is ook nog eens erg praktisch. Maar om zeker te weten dat je de plank niet misslaat, is het altijd een goed idee om even te informeren bij de kersverse ouders of zij nog iets op hun verlanglijstje hebben staan. Mocht dit niet het geval zijn, dan zijn er genoeg leuke ideeën voor schattige cadeautjes zoals een lief knuffeltje of stoere babyschoentjes.

Meisje

Als het een meisje is geworden zou je natuurlijk een super schattig roze rompertje in maat 58 kunnen geven. Mocht je graag iets unieks willen geven aan de ouders dan zou je bijvoorbeeld ook een cadeaubon voor een babyfotoshoot kunnen geven. Vind je zoiets toch iets te gek? Laat dan een gepersonaliseerd cadeautje maken, zoals een doekje met de naam van het meisje.

De ouders

Veel mensen willen ook voor de gloednieuwe ouders een leuk cadeautje kopen aangezien zij natuurlijk net een stressvolle tijd met kraamzorg en nog veel meer achter de rug hebben.

Een leuk cadeau voor de ouders is bijvoorbeeld een voedingsflesje van Dr. Brown’s waarbij de vitamines A, C en E blijven behouden in de moedermelk. Dit kan buikkrampjes bij kindereren verminderen of zelfs voorkomen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *