Checklist: Deze 2 dingen moet je na de geboorte niet vergeten

Checklist: Deze 2 dingen moet je na de geboorte niet vergeten

Het is eindelijk zover, jouw kleine spruit komt bijna ter wereld! Dit is het enige moment waar je al maanden naar uit kijkt, andere dingen doen er even niet meer toe. Het is handig om alvast na te denken over wat er moet gebeuren na de geboorte. Dit is namelijk het moment dat iedereen de kleine wil komen bewonderen. Hartstikke gezellig, maar zonder goede organisatie kan dit een enorme chaos worden. En dat wil je natuurlijk niet met een kleintje in huis! Om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt zijn er een aantal dingen die je niet moet vergeten na de geboorte.

Maak een gastenlijst

Bedenk alvast wie er welkom zijn om naar de baby te komen kijken. Je wilt niet iedereen over de vloer hebben, alleen de personen waar jij je fijn bij voelt. Je beste vrienden en familie zullen zeker een keertje langskomen, maar voor anderen is het fijn om uitgenodigd te worden. We gaan niet zomaar bij iemand langs wanneer er net een baby is geboren. Maak een gastenlijst, wie zie je graag op bezoek komen? Deze mensen stuur je een geboortekaartje.

Geboortekaartjes

De geboortekaartjes regelen kan nog een heel karwei zijn. In de drukkerij in Nieuwegein is het familiedrukwerk bij Printtijgers allemaal zo geregeld. Je kiest een geboortekaartje naar keuze, bestelt de juiste hoeveelheid eenvoudig online en hierbij kun je precies aangeven wat je er allemaal op wilt hebben staan. Na enkele minuten is je bestelling geplaatst en is dit niet langer een zorg! Je kunt ervoor kiezen om de gasten op een bepaalde dag te laten komen, hierdoor hoef je niet altijd rekening te houden met eventuele visite. Organiseer een dag waarop iedereen uitgenodigd is. Ze mogen allemaal naar jouw kleintje komen kijken en hierna keert de rust weer snel terug.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *