Hoe vind ik het perfecte kraamcadeau?

Hoe vind ik het perfecte kraamcadeau?

Wat een feest! Je hebt er een nichtje of neefje bij gekregen. Nu nog tijd voor een cadeautje. Nu alleen de grote vraag, hoe vind ik deze? Er zijn zoveel mogelijkheden voor leuke cadeaus voor een baby. In dit artikel zetten wij een paar handige tips voor hét perfecte kraamcadeau.

Personalisatie

Wat natuurlijk heel leuk is, is om een cadeau te personaliseren. Dit kan heel vaak door bijvoorbeeld op een dekentje of handdoekje de naam van het pasgeboren kindje te borduren. Hierdoor heeft de kleine echt iets blijvends wat zich altijd aan jou doet herinneren. Producten waarbij je hieraan kunt denken zijn handdoekjes, sokjes, badjasjes, knuffeltjes en handdoekjes. Tegenwoordig is er genoeg keuze!

Kleding

Kleding is altijd heel leuk om te geven. Let wel goed op dat je weet wat de smaak is van de ouders. Mocht je iets geven wat totaal niet past bij de ouders, is de kans groot dat het kindje het (bijna) niet zal dragen. Geef het ook altijd net één maatje groter, zodat ze er langer plezier van kunnen hebben. Een baby groeit namelijk ontzettend snel uit zijn kleding.

Andere opties

Wil je liever geen kleding geven, of iets wat gepersonaliseerd is voor het kindje? Er blijft natuurlijk nog genoeg over. Denk hierbij aan leuke boekjes of knuffeltjes. Een kindje is altijd superblij met zulke cadeaus.

Moeder

De moeder heeft natuurlijk ook een zware bevalling achter de rug, dus daarom is het altijd een goed idee om de moeder ook iets leuks te geven. Dit hoeft maar heel klein te zijn, maar dit vindt ze vast heel leuk. Kijk eens op Vrouwentotaal of Modetopper voor leuke tips voor de moeder. Wedden dat je iet supertofs daar kan scoren?

Heel veel succes met het shoppen voor mama en de baby!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *