Een stijlvol en praktisch kraamcadeau…een luiertas!

Een stijlvol en praktisch kraamcadeau…een luiertas!

De luiertas is een tas die kersverse ouders zeker nodig hebben, maar lang niet altijd zelf kopen. Je gaat er ook pas aan denken om deze aan te schaffen als je voor het eerst met je kleintje naar buiten gaat. Daarom is het zo leuk om een luiertas te geven als kraamcadeau. Bovendien kun je van zo een tas een verrassingspakket maken – er past immers veel in!

Praktisch cadeau
Een goede luiertas is in de eerste plaats een praktisch cadeau. Gemaakt van het beste leer, voorzien van een goede, in lengte verstelbare draagband, past hier alles in wat je nodig hebt voor je baby als je onderweg bent. Luiertassen zijn altijd voorzien van een handig, zacht matje om de baby op te verschonen. Dit matje is voorzien van een gladde hoes, die je makkelijk kan afnemen en schoonmaken. Bovendien heeft het een grote opening, zodat babykleertjes, luiers, billendoekjes en andere spulletjes snel te pakken zijn. Ideaal als je kersverse ouders met de kleine op stap gaan.

Bijzonder kraamcadeau
Een luiertas is een must have voor iedere ouder, maar wordt vaak niet direct in de voorbereiding op de geboorte gekocht. Een luiertas vormt daarom ook een bijzonder kraamcadeau. Het is misschien niet het goedkoopste, maar je geeft wel een heel persoonlijk cadeau waar de ouders lang plezier aan gaan beleven. Kies een mooie stevige tas, gemaakt van stevig leer. Dan gaat het nog langer mee. En het allerleukste is, de luiertassen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus ook in de lievelingskleur van de kersverse ouders. Een tijdloze en praktische zwarte luiertas of neutraal grijs, cognac of bruin.

Geef een tas met inhoud
Maar je kan het cadeau nog net een tikkeltje specialer maken door de luiertas te vullen. Bijvoorbeeld met een knuffeltje voor de kleine, mooie rompertjes, een flesje, cadeautje voor mama, papa en eventueel broertje of zusje en natuurlijk billendoekjes. Pak alles leuk in en je hebt een zeer mooi en vooral stijlvol kraamcadeau.

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *